Catalogus

Zoeken op bandenmaat

Zoeken op maatvoering

Spanwijdte (S)  >= AND <=
Breedte (B)  >= AND <=
Hoogte (H)  >= AND <=

Aluminium Disselboxen

De Haan Box S

Nederlands fabricaat compacte hoogwaardige disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box S heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft … lees verder »

De Haan Box M

de-haan-box-m-featured

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box M heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box L

de-haan-box-l-featured

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box L heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box H

Box H

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box H heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box O

Box O

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box O heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box HA

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HA heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box G

de-haan-box-featured_g

Nederlands fabricaat extra grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box G heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft … lees verder »

De Haan Box XL

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box XL heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box HU

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HU heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HL

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HL heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box OK

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OK heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OS

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OS heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OM

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OM heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OL

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OL heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box HV

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HV heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box W

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box W heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

website by Emazing

De Haan Metaaltechniek
×