Catalogus

Zoeken op bandenmaat

Zoeken op maatvoering

Spanwijdte (S)  >= AND <=
Breedte (B)  >= AND <=
Hoogte (H)  >= AND <=

Aluminium Disselboxen Onderbouw zijkant

De Haan Box O – 70x30x24cm

De Haan Box O

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box O heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OK – 40x30x24cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OK heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OS – 75x25x25cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OS heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OM – 90x25x25cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OM heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OL – 125x25x25cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OL heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

Member of DexKo

website by Emazing

De Haan Metaaltechniek
×