Catalogus

Zoeken op bandenmaat

Zoeken op maatvoering

Spanwijdte (S)  >= AND <=
Breedte (B)  >= AND <=
Hoogte (H)  >= AND <=

Disselboxen

Profibox Plus

Profibox Plus

De Profibox Plus is een nieuwe generatie opbergbox voor op de dissel van de aanhangwagen. De box is aerodynamisch en heeft een modern design. De overlappende deksel en verhoogde binnenranden … lees verder »

De Haan Box S – 40x38x30cm

Nederlands fabricaat compacte hoogwaardige disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box S heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft … lees verder »

De Haan Box M – 60x38x30cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box M heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box L – 75x38x30cm

de-haan-box-l5165

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box L heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box H – 90x38x19cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box H heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box O – 70x30x24cm

De Haan Box O

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box O heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

U-Lift

U-lift

Staalverzinkte beugel, welke wordt gemonteerd op de dissel van een aanhanger. Op de U-lift kan een box worden bevestigd. Hierdoor ontstaat er onder de box meer ruimte voor het opklappen … lees verder »

L-Support

L-Support

Deze L-support is gemaakt van verzinkt staal en wordt bevestigd aan de voorbok van een aanhanger om vervolgens een box op te monteren. Voor de stabiliteit adviseren we, afhankelijk van … lees verder »

De Haan Box HA – 90x38x15cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HA heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box I – 80x40x40cm

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box I heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box U – 114x38x40cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box U heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HL – 160x38x19cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HL heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box OK – 40x30x24cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OK heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OS – 75x25x25cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OS heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OM – 90x25x25cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OM heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OL – 125x25x25cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OL heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box HS – 90x38x23cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HS heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box W – 90x38x38cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box W heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box INV – 80x35x40cm

Nederlands fabricaat hoogwaardige aluminium traanplaat disselbox met verhoging in de onderzijde. Met name geschikt voor montage op de dissel van aanhangers waarvan het neuswiel boven de dissel uitkomt. De Haan … lees verder »

De Haan Box WXV – 95x40x25cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box WXV heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HUW – 114x34x40cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HUW heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HMS – 90x32x15cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HMS heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box PBV – 75x31x40

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box PBV heeft schuine zijden en een dikte van 2,5/4mm. Deze … lees verder »

Member of DexKo

website by Emazing

De Haan Metaaltechniek
×