Catalogus

Zoeken op bandenmaat

Zoeken op maatvoering

Spanwijdte (S)  >= AND <=
Breedte (B)  >= AND <=
Hoogte (H)  >= AND <=

Disselboxen

Profibox Plus

Profibox Plus

De Profibox Plus is een nieuwe generatie opbergbox voor op de dissel van de aanhangwagen. De box is aerodynamisch en heeft een modern design. De overlappende deksel en verhoogde binnenranden … lees verder »

De Haan Box S

Nederlands fabricaat compacte hoogwaardige disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box S heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft … lees verder »

De Haan Box M

de-haan-box-m-featured

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box M heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box L

de-haan-box-l-featured

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box L heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box H

Box H

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box H heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box O

Box O

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box O heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

U-Lift

U-lift

Staalverzinkte beugel, welke wordt gemonteerd op de dissel van een aanhanger. Op de U-lift kan een box worden bevestigd. Hierdoor ontstaat er onder de box meer ruimte voor het opklappen … lees verder »

L-Support

L-Support

Deze L-support is gemaakt van verzinkt staal en wordt bevestigd aan de voorbok van een aanhanger om vervolgens een box op te monteren. Voor de stabiliteit adviseren we, afhankelijk van … lees verder »

De Haan Box HA

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HA heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box G

de-haan-box-featured_g

Nederlands fabricaat extra grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box G heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft … lees verder »

De Haan Box XL

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box XL heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box HU

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HU heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HL

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HL heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box OK

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OK heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OS

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OS heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OM

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OM heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box OL

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage onder het chassis van hoogladers. De Haan Box OL heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een openvallende … lees verder »

De Haan Box HV

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HV heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box W

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box W heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

website by Emazing

De Haan Metaaltechniek
×