Catalogus

Zoeken op bandenmaat

Zoeken op maatvoering

Spanwijdte (S)  >= AND <=
Breedte (B)  >= AND <=
Hoogte (H)  >= AND <=

Aluminium Disselboxen voor hoogladers

De Haan Box H – 90x38x19cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box H heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HA – 90x38x15cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HA heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HL – 160x38x19cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HL heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HS – 90x38x23cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HS heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HMS – 90x32x15cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HMS heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

Member of DexKo

website by Emazing

De Haan Metaaltechniek
×