Catalogus

Zoeken op bandenmaat

Zoeken op maatvoering

Spanwijdte (S)  >= AND <=
Breedte (B)  >= AND <=
Hoogte (H)  >= AND <=

Aluminium Disselboxen Standaard

De Haan Box S – 40x38x30cm

Nederlands fabricaat compacte hoogwaardige disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box S heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft … lees verder »

De Haan Box M – 60x38x30cm

de-haan-box-m-featured

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box M heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box L – 75x38x30cm

de-haan-box-m-featured

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box L heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box I – 80x40x40cm

de-haan-box-l-featured

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box I heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box U – 114x38x40cm

de-haan-box-l-featured

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box U heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box W – 90x38x38cm

de-haan-box-l-featured

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box W heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

website by Emazing

De Haan Metaaltechniek
×