Catalogus

Zoeken op bandenmaat

Zoeken op maatvoering

Spanwijdte (S)  >= AND <=
Breedte (B)  >= AND <=
Hoogte (H)  >= AND <=

Aluminium Disselboxen Standaard

De Haan Box S – 40x38x30cm

Nederlands fabricaat compacte hoogwaardige disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box S heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft … lees verder »

De Haan Box M – 60x38x30cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box M heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box L – 75x38x30cm

de-haan-box-l5165

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box L heeft een dikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box I – 80x40x40cm

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box I heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een … lees verder »

De Haan Box U – 114x38x40cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box U heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box W – 90x38x38cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box W heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box INV – 80x35x40cm

Nederlands fabricaat hoogwaardige aluminium traanplaat disselbox met verhoging in de onderzijde. Met name geschikt voor montage op de dissel van aanhangers waarvan het neuswiel boven de dissel uitkomt. De Haan … lees verder »

De Haan Box WXV – 95x40x25cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box WXV heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box HUW – 114x34x40cm

Nederlands fabricaat disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box HUW heeft een wanddikte van 2,5/4mm. Deze box heeft een terug … lees verder »

De Haan Box PBV – 75x31x40

Nederlands fabricaat grote disselbox van aluminium traanplaat. Onder andere geschikt voor montage op de dissel van aanhangers. De Haan Box PBV heeft schuine zijden en een dikte van 2,5/4mm. Deze … lees verder »

Member of DexKo

website by Emazing

De Haan Metaaltechniek
×